Rovdjurscentret De 5 Stora

Tävling: Vinn boken ”Rovdjur”

Nu har du chansen att vinna boken "Rovdjur" genom att samla poäng i De 5 Storas tävling.

Boken "Rovdjur" är en unik skildring av naturen och de fem stora rovdjuren i Norden – björnen, vargen, järven, lodjuret och människan. Fotograferna och författarna Magnus Elander och Staffan Widstrand och journalisten Johan Lewenhaupt har i flera år följt de stora rovdjuren på nära håll. ”Rovdjur” utsågs av Världsnaturfonden WWF till Årets Pandabok 2003, med motiveringen: ”En storslagen foto- och reportagebok som är både spännande och vacker – en läsupplevelse som inte lämnar någon oberörd. (I butik kostar "Rovdjur" ca 400 kronor.)

allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att tipsa dina bekanta om nyhetsbrevet Vittring. Ett enkelt sätt är att använda text som finns längst ned här på sidan. Sedan mailar du oss och berättar vilka personer du har tipsat. 

Tävlingen pågår under hela oktober (30 september – 31 oktober 2005). En värvad medlem ger dig ett poäng. Efter tävlingstidens slut summeras de tävlandes poäng. De tre tävlande med flest poäng vinner varsitt ex. av boken "Rovdjur". Vinnarna meddelas i november.

För att du ska få ett poäng i tävlingen krävs tre saker:
1) ...att den värvade personen registrerar sig som medlem på Rovdjurscentrets hemsida, senast 31 oktober 2005.
Det görs på Rovdjurscentrets hemsida www.de5stora.com. Välj ”Besökarnas forum” och ”Medlem” och ”Bli medlem - gratis”. Glöm inte att kryssa i rutan för nyhetsbrevet Vittring.
2) ...du skickar att mail till vittring@de5stora.com där du listar e-postadresserna till de personer som du har tipsat om Vittring.
3) ...att den värvade personen fortfarande är medlem när vi följer upp tävlingen efter tävlingstidens slut.

Tipsa dina bekanta om nyhetsbrevet Vittring.
Ett enkelt sätt är att kopiera denna text och klistra in den i mailet:

Vill du också ha aktuell rovdjursinformation direkt i din e-postlåda varje månad?

”Vittring” är ett gratis nyhetsbrev till alla som är det minsta och rovdjursfrågor. Vittring ger dig det senaste från rovdjursvärlden – nyheter, debatt, evenemangstips, tävlingar och mycket annat.

Som medlem på de5stora.com kan du varje månad få ”Vittring”. Medlemskapet är förstås helt gratis.

Personen som skickade dig det här mailet deltar i en tävling på www.de5stora.com. Om du väljer att bli medlem nu ökar du hans/hennes vinstchanser i tävlingen!

För att du också ska få aktuell rovdjursinformation direkt i din e-postlåda varje månad behöver du bara registrera dig som medlem på Rovdjurscentrets hemsida: www.de5stora.com. Gå in på ”Besökarnas forum” och ”Medlem” och ”Bli medlem - gratis”. Glöm inte att kryssa i att du vill ha nyhetsbrevet Vittring.