Rovdjurscentret De 5 Stora

Konferera på rovdjurscentret i Järvsö

På Rovdjurscentret i Järvsö kan du konferera i en unik miljö med djuren och naturen runt knuten. Tillsammans med Järvzoo, Bergshotellet, Järvsöbaden och en mängd andra lokala aktörer erbjuder vi hela konferenspaket med övernattning, mat och olika typer av aktiviteter.

Ett stenkast från våra konferenslokaler finns det nybyggda Bergshotellet med restaurangen Bergskrogen och inne på Järvzoo finns det helt unika Varghotellet där du sover med vargar utanför fönstret. 

För den som föredrar ett boende med känsla av tidens vingslag kan vi rekommendera det anrika hotellet Järvsöbaden som finns på promenadavstånd från oss. Järvsöbadens kök serveras utsökt traditionell, vällagad mat med tonvikt på husmanskost - oavsett om du väljer lunch eller middag.

Som aktivitet för konferensgrupper erbjuder vi bland annat mångkamp, smakprovningar av lokalproducerade mat och dryck, guidade turer och skytte i simulator. Om man vill förlänga vistelsen finns i Järvsö med omnejd ett rikt utbud av aktiviteter och upplevelser - skidåkning, cykling, SPA, zipline, klättring, turer med snöskor och hästturer.